Jdi na obsah Jdi na menu
 


APV hlásí: Číňané v nesnázích

24. 2. 2019

Čína je největší světový výrobce robotických panen (a panáků) určených k sexu, takzvaných RoboDolls. Výroba RoboDolls ženského pohlaví už je rutinní záležitostí a po zjištění zájmu se sériově vyrábějí i náležitě vybavení panáci. Svůj trh si našly i trans-gender a hermafroditní výrobky. Čínští vývojáři nyní uvažují o výrobě RoboDolls, které by dovedly co nejrealističtěji močit, kálet a krvácet. I tady Číňané věří, že jejich výrobky na trhu najdou svůj odbyt.

Noční můrou pro čínské výrobce je ale zavedení třetího pohlaví v EU a v USA. Průmysl RoboDolls se ocitl v nečekané situaci. Neumí vyrobit něco, co podle úřadů existuje a o co by tedy, sakra, měl být zájem. Číňané ovšem dosud žádného člověka třetího pohlaví neviděli (vy snad ano?) a proto beznadějně tápou. Experimentálně zatím byly vyrobeny dva kusy vybavené tyčinkami a pestíkem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Recyklace

(VaKo, 21. 4. 2019 9:00)

Patří použité robodolls do velkého komunálního odpadu (jako matrace) nebo se na ně vztahuje zpětný odběr elektroodpadu? Nebo to záleží na poměru molitan/elektronika?

Re: Recyklace

(z.roller, 21. 4. 2019 13:24)

Osobně bych je asi odložil do velkého komunálního odpadu místo jejich použití