Jdi na obsah Jdi na menu
 


Echt bulvár

16. 5. 2019

Při návštěvách trafiky mě nemohou nepraštit do očí titulky bulvárních tiskovin. A tak si říkám: čert vem pravdu a slušnost, lidi to asi chtějí, dej jim to taky!

 

Další tragédie Mistra Gotta (79)!!!!!

Již jsme psali o jeho vážných zdravotních problémech i o poměrech v rodině. Už jsme vlastně psali úplně o všem. Po všech ranách osudu jej ale navíc trápí další tragické tajemství, o kterém dosud s nikým nemluvil!

Před nějakou dobou si Mistr Karel Gott nechal narůst vousy. Jak tvrdil, stalo se tak na radu lékařů. Náš reportér ovšem zjistil, že hlavní Mistrovou motivací byla naděje, že si jej lidé budou plést se zpěvákem Tomem Jonesem (79), který byl odedávna jeho vzorem.

Šok! Je to jinak!

"Bylo to obrovské zklamání. Nesmírný nápor na psychiku!" údajně připouští sám Gott, který letos oslaví významné životní jubileum. Ještě se nenašel ani jeden náhodný kolemjdoucí, který by si jej s Tomem Jonesem spletl. Lidé jej buď neomylně poznávají, nebo jej považují za moderátora Jana Rosáka (72) nebo zpěváka Milana Drobného (75).

Co teď, Karle?!

Našemu reportérovi se Mistr Gott v exkluzivním rozhovoru neobyčejně emotivně a otevřeně přiznal: "C´est la vie, a to mě nebaví. Ale nestarej se, kamaráde, to musím zvládnout sám a zůstanu svůj!"

 

Hvězda se rozhodla bojovat o své zdraví

Ani světově proslulé celebrity nezanedbávají svůj zdravotní stav!

Slavná zpěvačka, členka nepřekonatelné skupiny LuŠtěLa, která ve své době doslova pobláznila internet (lajky přicházely až z Namibie, Nové Kaledonie a Grónska, dokonce i z vesmíru, kde kdysi jedna Lajka létala), se rozhodla vzít své zdraví do vlastních rukou.

Nedávno se této celebritě udělal beďar na levé straně nosu. Ten jí vlastní vahou nakláněl celou hlavu doleva, což jejímu postoji dodávalo koketní vzhled a hvězda internetu nestačila odmítat nápadníky. Tak zásadní osobní problémy ovšem naše populární hvězda internetu nenechala být a jala se je rázně řešit!

Beďar si zpěvačka vlastnoručně vymáčkla a ošetřila mastí Postbeďarin, která je k dostání ve všech lékárnách Dr. Rex. Nehazardujte se zdravím! Přidejte se a pečujte o ně jako naše světové celebrity!!!

---------------------------

(Ten druhý článek je v originále o jiné superpopulární zpěvačce, která se rozhodla zhubnout. Autoři, to máte za to, že mi tu svoji reklamu cpete do všech webů, co jsou!)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář