Jdi na obsah Jdi na menu
 


Natočeno podle skutečné události

24. 6. 2018

Co se doopravdy stalo: Paní Vomáčková se potkala na návsi s paní Voráčkovou a povídá jí: "Teda paní, co se dneska děje, to snad ani není možný!"

Děj filmu:

Agent se dozvídá, že nepřítel unesl jeho dceru a chce jej tak přetáhnout na svou stranu. Agent naoko souhlasí a na důkaz předstírá přípravu útoku na ministerského předsedu. Netuší, že mu nepřítel nevěří a přidělí mu sadistického, leč geniálního zabijáka, který má útok provést a který zároveň hlídá i jej. Agent se marně snaží předat zprávu svým dosavadním zaměstnavatelům.

Nadřízení agenta pochopitelně dávno vědí o jeho unesené dceři a o tom, že on pro protivníka chystá atentát na premiéra. Vědí to díky krásné ženě, kterou na agenta dosadili, a která mu nevěří. Okamžitě aktivují speciální jednotku, která agenta sleduje krok za krokem a má jej těsně před atentátem zlikvidovat. Agent se stále marně pokouší podat zprávu, že má provést atentát. Vymýšlí tedy přímo před očima svého hlídače plán, jak tohoto hlídače zlikvidovat.

Vše vrcholí v malé vísce, kudy má za okamžik projet premiér. Agent z podrážky vytahuje smrtící injekci na zneškodnění zabijáka, ale ta selže. Zabiják jej poraní dávkou ze samopalu a zmizí v jednom z chlévů. Mezitím z vrtulníků vyskákalo komando a agent konečně odhalí celou pravdu kolem případu. Po ošetření odlétá zachránit svoji dceru, doprovázen onou kráskou, která na něj byla nasazena. Mezitím se rozpoutá souboj mezi komandem a zabijákem. Při něm vyletí do povětří traktor, část obce je pobořena protitankovými střelami a kravín vzplane. Padouch prchá vstříc premiérovi, aby splnil své poslání, ale je na vzdálenost jednoho kilometru zastřelen odstřelovačem ve chvíli, kdy začíná tisknout spoušť.

Agent svou dceru po 235 výstřelech, dvou explozích a zabití 13 lidí osvobodí.

Druhý den na poničené návsi paní Vomáčková potká paní Voráčkovou a povídá jí: "Teda paní, co se dneska děje, to snad ani není možný!"

Film nese v upoutávkách pravdivou informaci: "Natočeno podle skutečné události."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář