Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové městské legendy

14. 5. 2020

Spisovatel Petr Janeček zabodoval s několika sbírkami takzvaných městských legend. Teď už se dlouho neobjevují žádné nové, což je ideální práce pro Agenturu Pravda vyděsí. Ve výrobě pravých a originálních fake-news jsme nejlepší (ano, i tohle je fake-news, ale pssst!), takže nějakou pěknou městskou legendu zmákneme raz dva. A uvidíte, jak se krásně ujmou.

  • Zatímco Londýn proslul Jackem Rozparovačem, Prahou obchází Jack Sešívač. Své oběti nezabíjí, ale těm holkám strašlivě ubližuje speciálním způsobem a vězní je do té doby, než jim to sešití sroste.
  • Pražskou kanalizací, stejně jako kanalizací každého města s letištěm, prochází ještě jedno úzké potrubí vyrobené z nanomateriálů. To nasává stěnami pouze čistou vodu s částicemi chemtrails. Vede k letišti, kde je obří podzemní rezervoár, odkud se chemtrails po vysušení čerpá do letadel. Je zajímavé, že nanomateriály se začaly obecně používat celkem nedávno, ale Oni tohle potrubí tajně vyrobili už před pětadvaceti lety a dodnes potřebovalo jen jednu jedinou opravu. K té došlo na Praze 6 tehdy, když se celá republika ze zpráv dozvěděla o havárii s kontaminovanou vodou. Ty bakterie v pitné vodě byly jen zastírací manévr kvůli opravě toho speciálního potrubí.
  • Všichni se divili, proč Praha nechala končit metro C v Letňanech, kde nic není. Na tenhle tubus metra se ale cestou napojují tajné tunely z Hradu, ze Senátu a ze Strakovy akademie, aby bylo možno rychle evakuovat ústavní činitele k letišti ve Kbelích. To metro totiž ve skutečnosti končí až tam. Tajný tunel pod Prahou ale nechali vykopat i komunisti v padesátých letech. Vedl z Hradu přímo na nádvoří pankrácké věznice, kde stála šibenice. Gottwald i Zápotocký si na hrad zvali své odpůrce a pak je nechali tunelem zavést rovnou na popravu. Do toho tunelu se před dvaceti lety někdo probořil a tak se na to přišlo, ale stejně se to pak tajilo dál.
  • Ilumináti ovládají svět. Jejich příznivci se navzájem poznávají tak, že nosí nohavice o kousek zkrácené nebo vyhrnuté. Jako první se u nás k iluminátům přihlásil Václav Havel na přehlídce hradní stráže po svém prvním jmenování prezidentem. Ale pozor, aby zmátli lidi, vypustili ilumináti všeobecnou módu kratších nohavic. Ti skuteční Vy víte kdo mají v těch nohavicích navíc mikročip.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář