Jdi na obsah Jdi na menu
 


Popularita Hamásu bude stoupat

19. 11. 2023

Agentura Pravda vyděsí s pomocí své zcela umělé inteligence provedla sondu do psychiky západní levice a dospěla k jednoznačnému závěru: Hamás má všechny předpoklady se levici zalíbit.

 

Příslušníci Hamásu přebírají zvyky Evropanů.

Skutečně, pokud navštívíte některé parky v Berlíně, Londýně a zejména v Bruselu, spatříte tam početné skupiny Evropanů, jak se na modlitebních koberečcích klanějí směrem k Mekce. A Hamás tento zvyk zná také.

 

Pokud už se v Palestině něco vypěstuje, je to v biokvalitě.

Skutečně, Hamás prý dodaná dusíkatá hnojiva nepoužívá k hnojení a plodiny tak zůstávají v biokvalitě. Hnojiva jsou příliš cennou surovinou pro amatérskou výrobu výbušnin, než aby je někdo rozhazoval po poli.

 

Hamás vždy naslouchá i druhé straně. To je demokratické.

Ano, příslušníci Hamásu velmi ochotně naslouchají Izraelcům, když sténají při mučení nebo když oplakávají své mrtvé.

 

Boj za klima.

Jestliže Hamás zcela zničí Izrael, zmizí z povrchu naší zelené planety místo s výraznou koncentrací průmyslu a území se navrátí na životní úroveň před průmyslovou revolucí. Tím se lidstvo o krůček přiblíží ke spáse klimatu. Navíc atmosféru přestanou znečišťovat ty stovky a tisíce raket, které dosud nutně musely být vypáleny na izraelské území. Nastane ekologicky příznivý klid zbraní, alespoň do doby, než se Hamásu podaří získat dostatečné množství raket mezikontinentálních.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář