Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veritasérum

10. 12. 2023

Jak by vypadaly některé výroky, pokud by jejich autoři volky nevolky řekli plnou pravdu? Agentura Pravda vyděsí zkusila aplikovat pravé veritasérum z Bradavic.

 

Upozornění: konzumace alkoholu může, dá-li pámbu, způsobit závislost. (výrobci alkoholických nápojů)

 

Protestujeme proti nadměrným přesčasům na pohotovostech a v nemocnicích. Brání nám v podnikání na poradenských a asistentských postech u farmaceutických firem, v práci asistentů na lékařských fakultách, v placené práci zdravotníků na dětských táborech a při firemních team-buildingových akcích, v publikování populárně naučných článků, překládání knížek a publikací všeho druhu, zkrátka v plnohodnotném prožívání soukromého života v jiných výdělečných aktivitách. (mladí lékaři)

 

Rozhodně podporuji spravedlivý boj Palestinců proti okupantům, protože na TikToku všichni říkají, že je taky podporují. (průměr mladé generace)

 

Svým dílem rezonuji s celosvětovým povědomím o globálních problémech lidstva a současně se ostře vymezuji proti eskalaci mužského šovinismu. Snažil jsem se také vyslovit pokoru před těmi, kdo se nebojí zlepšovat postavení všech menšin v naší nemocné civilizaci. Proto jsem svou sochu zhotovil z laminátu obarveného akrylem. Taky tak velký kus šutru dneska neseženeš a když už, tak se nedoplatíš. A té dřiny, co by bylo! Safra, co jsem to vlastně o té plastice všechno nakecal? No nic... (současný umělec držící prst na tepu doby)

 

Tato vláda je ostudná, nekompetentní a škodlivá. To my kdybychom byli na jejím místě, už bychom dávno... Moment, stop, nějak mi to neleze z huby. Přece jen by si to někdo mohl zapsat a pak nám to otloukat o hlavu. Takže takhle: To my kdybychom - pámbu chraň! - byli na jejím místě, to byste něci viděli! Jo. Takhle to necháme, to už je nenapadnutelné. (opozice - pozor, opozice jakákoli, kdekoli a kdykoli)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář