Jdi na obsah Jdi na menu
 


Věštění Agentury Pravda vyděsí

21. 10. 2023

Nebojte, jsou to jenom fake news! Nikdo netvrdí, že skutečnost bude opravdu taková (čti "taková pohodová")

Astronomové hlásí: Planeta Venuše si nadále přeje být uváděna v mužském rodě jako Venouš.

První odvážné snímky megastar ukázaly: Alzák nosí podprsenku a holí si nohy. Z pochopitelných důvodů nemůžeme uvést značku prádla ani holicího strojku, ale obé je k sehnání na stránkách Alzy.

Tiskový mluvčí Petr Hájek prohlásil: Nový ministr kultury František Ringo Čech hodlá ušetřit na tonerech a náplních do propisovaček tím, že zkrátí název Ministerstva kultury ČR na pouhé "Ministerstvo". Nový název navíc bude lépe odpovídat agendě tohoto úřadu.

Konečně omluva: Marek Eben se veřejně omluvil za to, že nikdy netoužil být homosexuálem.

Z Vatikánu: Nová papežka Fatima Assadová spolu s manželkou Samirou Násirovou pracuje na zlepšení vztahu katolické církve k islámu. Zlepšení vztahu muslimů ke křesťanům prý není na pořadu dne.

Megaanimák: V Pekingu se natáčí 3D film o Králících z klobouku. Bob a Bobek v něm pěstují polyamorii a za pomoci Pata a Mata řeší problém, jak dostat do klobouku i Maxipsa Fíka a Makovou Panenku. Český komentář opět namluví populární spolupracovník StB oceněný naším státním vyznamenáním Za zásluhy I.stupně.

Školství: Vláda konečně splnila svůj slib a učitelé pobírají platy rovnající se 1,3násobku celostátního průměru (= celostátního průměru platů v roce 2010). Ani to nebylo tak těžké.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář