Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vladimíre, můžeš si za to sám

16. 6. 2023

Agentura Pravda vyděsí nemůže nechat bez povšimnutí poťouchlý argumentační faul, kterým se Putinovic Voloďa pokusil obrátit všechny antisemity světa proti Ukrajině. Vypustil totiž do éteru větu, že prezident Zelenskij není dobrým židem, ale ostudou židovstva. Aby si to nerozházel s Izraelem, dodal, že mu to řekli jeho židovští přátelé.

A co na to Agentura Pravda vyděsí, nejlepší zdroj fake news na světě (nebo přinejmenším u nás doma)?

APV zjistila, že:

Naši zednářští přátelé tvrdí, že Putin není dobrým svobodným zednářem, naopak, že je ostudou svobodného zednářstva. Jednou si totiž na papírek napsal adresu své lóže a papírek následně nechal válet na stole.

Naši přátelé z bývalé KGB tvrdí, že Putin nebyl dobrým agentem KGB, naopak že je ostudou všech bývalých členů této bohulibé organizace. No uznejte: když se někdo při zarážení špendlíků pod nehty vyslýchaného bací kladívkem do palce...

Naši přátelé - transvestité tvrdí, že Putin není dobrým transvestitou, naopak, že je ostudou všech transvestitů. Nechával se v minulosti zvěčnit částečně obnažený při jízdě na koni i při koupání v ledové vodě, ale bez podprsenky! On se snad za to stydí, nebo co?!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář