Jdi na obsah Jdi na menu
 


Volte nás!

30. 9. 2018

Naše agentura vstupuje do voleb! Vynikáme originalitou volebních slibů! Pokud už nezvolíte nás, chtějte alespoň od té své vybrané strany, aby se pokusila část našich slibů splnit. Jóó, to bude líp! (=lípa, kam se podíváš) (a nerozčilujte se kvůli čárce nad i, to byl jenom takový slovní fór)

Slibujeme:

Dětem dostatek kaštanů na dělání pajduláčků

Vzhledem ke globálnímu oteplování do každé ulice levnou zmrzlinárnu

Každému hříšníkovi za volantem povinný kurz jógy a buddhismu - před každým probliknutím nebo vybržděním musí procítěně zarezonovat Óóóómmmmm

Ani jednoho ilegálního uprchlíka u nás doma ve sklepě (to abychom přetáhli voliče Okamurovcům)

Vzhledem ke kritice systému Air b´n´b (čert ví, co to znamená) se do tohoto sysému budou v Praze moci zapojit jediní lidé, kteří tím nebudou rušit sousedy a obírat stát o tučné prebendy: bezdomovci. Zajistíme kvůli tomu wi-fi připojení pod každým mostem a podél každé pražské železniční trati

Tržnici Sapa změníme na skanzen divokých devadesátých let. Prodejci budou povinně prodávat fejkové oblečení, elektroniku, co se za týden totálně rozšteluje, a suvenýry z tygřích drápů. Dopravu budou zajišťovat výhradně pražské taxíky - ty ani nemusí přecházet na nějaký zvláštní skanzenový režim. Vstupné pro cizince bude mít v eurech stejnou cifru jako vstupné pro našince v korunách, a místní směnárnu obslouží zaměstnanci té proslulé směnárny na Sta.... ježiš, já to málem napsal. Né, omlouvám se, i z mnoha jiných směnáren, čestně!

V rámci MHD zdarma pro všechny budou jezdit bezplatně i řidiči, alespoň než jim dojdou rodinné úspory a oni z finančních důvodů přejdou na taxikaření v Sapě, zmrzlinaření nebo na pozici distributora kaštanů.

Jupííí, bude líp! Jednou... Někomu... Někde...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář