Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zakládáme nový Prognostický ústav

15. 3. 2020

Agentura Pravda vyděsí se rozhodla znovuzaložit Prognostický ústav. Ukazuje se, že podobná instituce tady opravdu chybí. Kvalitní Fake News už vyrábíme, ale kdo bude vyrábět Fake Predictions? Zase abychom to dělali my!

 

Nový prognostický ústav se nyní zaměřuje na situaci související s koronavirovou epidemií.

Základní i střední školy zůstávají zavřené: jaké z toho vyplynou důsledky? Předpovídáme prudký nárůst zisků dealerů marihuany a ještě vyšší návštěvnost pornostránek než dosud. Na ten druhý jev nestačili včas zareagovat výrobci počítačových virů, kteří stěží stíhají pokrýt zvýšené stahování počítačových her a televizních seriálů. Ale i tady lze očekávat zvýšenou píli.

Koncertní sály a kluby umožní koncerty takovým hvězdám, jako je Martin Chodúr, Thom Artway, Dáda Patrasová nebo Eva a Vašek, na které stejně nechodí ani těch třicet diváků (omlouváme se zpěvákům, na které jsme zapomněli).

Koronavirus nejprve zcela zmizí z USA. Chuck Norris si ověřil, že kopnutím s otočkou se virus spolehlivě ničí, a pustí se do něj, jen co si odpočine po oslavě narozenin.

V arabských zemích brzy dojde k výraznému nepoměru mezi pohlavími. Mužů zemře mnohonásobně více než žen, a to zejména v zemích, kde ženy nosí burku nebo nikáb. Imámové již usilovně hledají ve svatých textech radu.

V nejbližší době proběhne demonstrace pražských žebráků za znovuotevření památek a státních hranic. "Vraťte nám davy turistů, jinak nás ožebračíte," říkají. KSČM u nich nyní lobbuje, aby zároveň požadovali i znovuzřízení muzeí Klementa Gottwalda a V.I.Lenina a slibuje jim, že jakmile se opět dostane k moci, postará se o snížení majetkových rozdílů mezi žebráky a zbytkem národa. Prognostický ústav je přesvědčen, že by tento slib určitě byl splněn.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář